ONZE AANPAK

Farmaceutische zorg staat uiteraard centraal bij al onze contacten met patiënten. We willen u bijstaan bij elke vraag in verband met allopathie, fytotherapie of homeopathie. Of uw vraag nu gericht is op het gebruik van plantaardige producten, homeopathische therapieën of middelen uit de klassieke geneeskunde, we gaan steeds me op zoek naar een antwoord. In de voorgestelde oplossingen maken we graag gebruik van bioactieve producten.
We voorzien patiënten van geschikt advies bij aflevering op voorschrift en kunnen een grote expertise voorleggen bij het maken van magistrale bereidingen. Bovendien beschikken we steeds over een grote voorraad aan producten. We staan garant voor een gepersonaliseerde aanpak en vinden het belangrijk om tijd te nemen voor elke patiënt.


ONZE HUISSPECIALITEITEN

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar producten ter optimalisatie van uw algemeen welzijn. We vervaardigen voedingssupplementen samengesteld uit ingrediënten met de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Hiervoor voeren we dagelijks controles uit die verder gaan dan industriële standaarden en cGMP's om de efficiëntie en veiligheid van onze producten te garanderen.

Klik hier voor het volledige overzicht van onze huisproducten

eau'detteOntdek eau'dette, ons cosmetisch gamma