Compeed Blaren Extreem Verband 5

€ 9,89

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Beschikbaar
Productnummer: 2749703
Gratis levering in België vanaf € 100
Garantie van goede kwaliteit en service
Betaal in alle veiligheid
Productinformatie "Compeed Blaren Extreem Verband 5"

Bij intensieve sportieve inspanningen zijn blaren soms onvermijdelijk. Dan is het goed om over de Compeed® blarenpleister extreem te beschikken. Met zijn extra dikke gelkussen met honingraatstructuur biedt deze Compeed® 20 % meer bescherming dan een gewone Compeed.

Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving op één plaats. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn. Allemaal factoren die bijna altijd samen voorkomen bij sportieve inspanningen.

Een blaar of blein is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden.

Als je al een blaar hebt zal de Compeed® extreem zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting door het extra dikke gelkussen dat de druk op de blaar drastisch doet afnemen. Verdere wrijving wordt tot een minimum beperkt en de sportactiviteiten kunnen gemakkelijker voortgezet worden. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid.

Heb je een langdurige inspanning voor de boeg en wil je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden? Gebruik dan een Compeed® pleister extreem om vooraf aan te brengen. Door zijn extra sterke structuur ben je optimaal beschermd.