Daktarin Spray Pulv Fl Pulv 8 Gr 2%

€ 10,47

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Beschikbaar
Productnummer: 2051928
Gratis levering in België vanaf € 100
Garantie van goede kwaliteit en service
Betaal in alle veiligheid
Productinformatie "Daktarin Spray Pulv Fl Pulv 8 Gr 2%"

DAKTARIN® Spray Poeder behandelt schimmelinfecties en de daarmee samenhangende bacteriële infecties. Het spray poeder bevat miconazolnitraat. Dit effectieve bestanddeel bestrijdt schimmels, gisten en bepaalde bacteriën die de huid kunnen infecteren en de huidschimmel veroorzaken. DAKTARIN® Spray Poeder is vooral makkelijk wanneer een uitdrogend effect van de schimmelinfectie wenselijk is: in huidplooien zoals in de lies of tussen de vingers of tenen. DAKTARIN® Spray Poeder kan in sokken in schoenen worden aangebracht om herhaling van voetschimmel, die vaak voorkomt bij atleten, te vermijden. DAKTARIN® Spray Poeder is een geneesmiddel en mag niet langdurig worden gebruikt zonder medisch advies.

  • DAKTARIN® Spray Poeder behandelt schimmel en de daarmee samenhangende bacteriële infecties van de huid snel en effectief. • Combineer DAKTARIN® Spray Poeder met DAKTARIN® Crème voor een optimaal resultaat.
  • Kan ook preventief worden gebruikt in sokken en schoenen om herhaling van infecties te voorkomen.
  • Voor een optimaal resultaat dient DAKTARIN® Spray Poeder tenminste twee tot zes weken dagelijks te worden gebruikt.
  • De behandeling van de huidschimmel moet worden voortgezet tot minstens 1 week nadat alle tekenen van infectie zijn verdwenen.
  • DAKTARIN® Spray Poeder bevat miconazolnitraat en is een geneesmiddel. Niet langdurig gebruiken zonder medisch advies.