ELMEX® LEERTANDENBORSTEL 0-3 JAAR

€ 4,79

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Beschikbaar
Productnummer: 1638535
Gratis levering in België vanaf € 100
Garantie van goede kwaliteit en service
Betaal in alle veiligheid
Productinformatie "ELMEX® LEERTANDENBORSTEL 0-3 JAAR"

De elmex® Leertandenborstel 0-3 jaar met mini elmex® Babytandpasta is ontwikkeld voor zachte reiniging en verzorging van eerste tanden.

Voordelen van de zachte elmex® Leertandenborstel 0-3 jaar:
• Kleine borstelkop
• Plek met blauwe borstelharen voor eenvoudige dosering van tandpasta
• Zachte, ronde borstelharen
• Ergonomische handgreep
• Met zuignap
• Ontwikkeld in samenwerking met experts
• Wetenschappelijk getest

U wilt uw kinderen de beste start geven bij hun mondhygiëne. Daarom kunt u het beste de elmex® Leertandenborstel gebruiken die werd ontwikkeld voor kinderen tussen de leeftijd van 0 en 3 jaar. Deze kindertandenborstel werd speciaal ontwikkeld voor een milde verzorging en reiniging van de eerste melktandjes.

Deze peutertandenborstel heeft een kleine borstelkop die speciaal is afgestemd op de mondjes van peuters en die is voorzien van blauwe borstelharen waardoor het gemakkelijk is om de juiste erwtgrote hoeveelheid tandpasta op de tandenborstel aan te brengen.

Deze tandenborstel voor kinderen heeft zachte, afgeronde borstelharen die een milde reiniging van de gevoelige melktandjes garanderen.

Bovendien is de handgreep van deze kindertandenborstel ergonomisch gevormd en beschikt over geleidelijnen, zodat hij zowel door kinderen als ouders stevig kan worden vastgehouden.

De tandenborstel is voorzien van een zuignap zodat hij gemakkelijk en leuk rechtop kan worden opgeborgen, zo leren kinderen al op een jonge leeftijd dat gebitsreiniging ook leuk kan zijn.