Flexofytol Forte Tabl 84

€ 57,50

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Beschikbaar
Productnummer: 4385738
Gratis levering in België vanaf € 100
Garantie van goede kwaliteit en service
Betaal in alle veiligheid
Productinformatie "Flexofytol Forte Tabl 84"

Flexofytol® FORTE, dankzij de synergie van zijn 3 krachtige werkzame bestanddelen, met name kurkuma, Boswellia serrata en vitamine D, helpt om:

  • uw gewrichten, spieren en pezen flexibel en soepel te houden;
  • het kraakbeen te beschermen.

Flexofytol® FORTE combineert een nauwkeurige dosering van bioactieve extracten van kurkuma en Boswellia serrata. De formulering van deze extracten zorgt ervoor dat u kunt profiteren van het beste van kurkuma en boswellia voor een optimaal effect om u te helpen vrij te blijven bewegen:

  • Het gestandaardiseerde kurkuma-extract bevat curcumine, een krachtige antioxidant die bijdraagt tot de soepelheid van gewrichten en pezen, en is wetenschappelijk onderzocht bij meer dan 2.800 mensen in België.
  • De oleohars van Boswellia serrata, waarvan de werkzame bestanddelen boswelliazuren zijn, staat bekend om het behoud van een goede gezondheid van de gewrichten. Net als bij kurkuma zijn de voordelen ervan wetenschappelijk bestudeerd.
  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie.

De veiligheid van curcumine en boswelliazuren is herhaaldelijk onderzocht en de combinatie van de twee kruiden kan op lange termijn worden gebruikt zonder nevenwerkingen. In tegenstelling tot de alternatieven die regelmatig worden aangeboden voor gewrichtsgevoeligheden, kan Flexofytol® FORTE gedurende lange periodes worden gebruikt zonder maagcomplicaties.