Imodium Instant Smelttabl 20

€ 12,45

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Beschikbaar
Productnummer: 1303338
Gratis levering in België vanaf € 100
Garantie van goede kwaliteit en service
Betaal in alle veiligheid
Productinformatie "Imodium Instant Smelttabl 20"

Met de snel oplosbare smelttabletten van Imodium® Instant gaat u voorbereid op reis en wordt uw vakantie niet overschaduwd door ongewenste aanvallen van diarree. De orodispergeerbare tabletten met een aangename muntsmaak smelten in slechts enkele seconden op uw tong en zijn daarom gemakkelijk en zonder water in te nemen. Dit maakt ze bijzonder handig voor uw reisapotheek en voor onderweg. Imodium® Instant tabletten bevatten de werkzame stof loperamide (loperamidehydrochloride) waarmee de symptomatische behandeling van reizigersdiarree, acute maar ook chronische diarree veilig, snel en doeltreffend kan worden behandeld. Imodium®Instant smelttabletten normaliseren de overmatige darmactiviteit, zodat uw stoelgang weer vaster wordt en de symptomen verdwijnen. Hiermee wordt uitdroging door verlies van vocht en elektrolyten voorkomen. Imodium® heeft een transitnormaliserend en antisecretoir effect. In overleg met uw arts kan Imodium® Instant ook worden voorgeschreven bij behandeling van diarree bij het prikkelbaredarmsyndroom. Imodium® is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Zonder gluten en lactose. Lees altijd de bijsluiter.

  • Aanbevolen bij reizigersdiarree, de oplosbare smelttabletten zijn zonder water in te nemen en dus handig voor onderweg.
  • Imodium® Instant smelttabletten bevatten de werkzame stof loperamide, waarmee de symptomatische behandeling van diarree veilig, doeltreffend kan worden behandeld: een snelle verdraaglijke verlichting voor acute diarree.
  • Imodium® Instant orodispergeerbare tabletten normaliseren de overmatige darmactiviteit, zodat uw stoelgang weer vaster wordt.
  • Het transitnormaliserend en antisecretoir effect zorgt ervoor dat de symptomen van diarree verdwijnen en voorkomt uitdroging door verlies van vocht en elektrolyten.
  • Ook geschikt voor acute en chronische diarree en in overleg met de arts, bij behandeling van diarree bij het prikkelbaredarmsyndroom.
  • Imodium® is een geneesmiddel dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Gluten- en lactosevrij. Lees altijd de bijsluiter.