Apotheker (m/v/x)

Leergierig en met een passie voor innovatieve ontwikkelingen.
Je komt terecht in een innovatief en dynamisch bedrijf waar je samenwerkt met 7 andere apothekers, binnen een sympathiek team van 18 collega’s met een passie voor kwalitatieve farmaceutische zorg.
Als apotheekteam werken we nauw samen rond 4 hoofdtaken:  
  • We zijn gekend voor onze kwaliteitsvolle dienstverlening en nemen hierbij een duidelijke adviesrol op naar patiënten, dokters, rusthuizen...  
  • Ons team focust op nutriënten met een gamma eigen genotificeerde formules. 
  •  Daarnaast heeft de apotheek ook een uitgebreid programma voor magistrale bereidingen en bereiden we diverse preparaten in huis.  
  • Tot slot beschikken we over een eigen robot voor het fractioneren en voorzien we medicatie aan diverse rusthuizen in de regio.

Iets voor jou?
 Heb je een diploma Apotheker of Master in de Farmaceutische Zorg op zak, dan kan je bij ons aan de slag. Je zal de patiënten uitgebreid begeleiden bij de opstart van hun therapie.

Go for it!   
 Stuur een mailtje naar info@apotheek-desaedeleer.be of bel 03 480 19 15.

Apotheekassistent (m/v/x)

Leergierig en met een passie voor innovatieve ontwikkelingen

Onze apotheek heeft haar eigen assortiment voedingssupplementen, levert in meerdere landen binnen Europa en voorziet medicatie voor maar liefst 650 rusthuisbedden. Om ons (fractionerings)team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een voltijdse apotheekassistent.
Een 4/5de tewerkstelling is eventueel te bespreken.

Jobomschrijving

·       De focus binnen jouw takenpakket zal voornamelijk liggen op de fractionering aan de robot. Hier zal je leren werken binnen alle verschillende stappen in het proces. Zo zal je medicatieschema's moeten ingeven en sta je in voor de uitvoering en controle hiervan.

·       Daarnaast zal je meewerken aan het uitpakken van bestellingen.

·       Onze apotheek is ook gespecialiseerd in magistrale bereidingen, ook dit zal deel uit maken van je takenpakket.

Go for it!

Ben jij op zoek naar een leuke job als apotheekassistent en ben je in het bezit van het juiste diploma? Wij verwelkomen je alvast graag voor een eerste gesprek!

Stuur een mailtje naar info@apotheek-desaedeleer.be of bel 03 480 19 15.

Solliciteer nu ›