Onze aanpak

Farmaceutische zorg staat uiteraard centraal bij al onze contacten met patiënten. We willen u bijstaan bij elke vraag in verband met allopathie, fytotherapie of homeopathie. Of uw vraag nu gericht is op het gebruik van plantaardige producten, homeopathische therapieën of middelen uit de klassieke geneeskunde, we gaan steeds mee op zoek naar een antwoord. In de voorgestelde oplossingen maken we graag gebruik van bioactieve producten.

We voorzien patiënten van geschikt advies bij aflevering op voorschrift en kunnen een grote expertise voorleggen bij het maken van magistrale bereidingen. Bovendien beschikken we steeds over een grote voorraad aan producten. We staan garant voor een gepersonaliseerde aanpak en vinden het belangrijk om tijd te nemen voor elke patiënt.

Robot

Robot

Technologische ontwikkelingen in de farmaceutische wereld worden in onze apotheek op de voet gevolgd. We werken daarom met een robot waardoor we medicatie op maat van de patiënt kunnen afvullen. Deze robot helpt ons om de geneesmiddelen op basis van een goed uitgewerkt medicatieschema per innamemoment te sorteren en te verdelen in individuele verpakkingen.

Dit helpt de patiënt om geen medicatie meer te vergeten, wat de therapietrouw ten goede komt. Momenteel bewijst deze werkwijze vooral zijn nut voor patiënten in woonzorgcentra, maar kan ook gemakkelijk toegepast worden voor individuele patiënten in de apotheek. Zelfs tijdelijk kunnen we u hiermee bijstaan om uw medicatiegebruik te vergemakkelijken, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes. 

Huisapotheker

Huisapotheker

Sinds 1 oktober 2017 kan u kiezen voor een huisapotheker. Wat houdt dit in? 
De huisapotheker is de vertrouwenspersoon van de patiënt. Hij kan u begeleiden in uw medicatiegebruik, volgens uw noden. Hij beheert mee uw medicatieschema, en kan dit indien nodig delen met uw andere zorgverleners. U kan steeds bij hem terecht voor al uw vragen.

U kiest zelf wie uw huisapotheker mag zijn, en kan deze overeenkomst ook weer op elk moment stopzetten indien u dit wenst.
 

MIjn apotheker kent mij, daar teken ik voor